Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Mænd der laver patanjali yoga for mænd

Yoga for mænd - Patanjali trin 1

Patanjali yoga trin 1 - yoga for mænd

På dette kursus får du mulighed for at dyrke yoga på et hold kun for mænd.

En mulighed for en anderledes træning, hvorigennem du vil opnå en større smidighed og styrke – også i de små muskler i kroppen.

Hvad er Patanjali yoga?

Med Patanjali yoga arbejder du bevidst med at øge din koncentration, fysiske styrke og smidighed. Samtidig lægges der vægt på åndedrættet og det at være til stede i nuet. Du opnår en større krop- og sindsbevidsthed, som du kan tage med dig i hverdagen. Vi bruger forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Det betyder, at alle kan få det optimale ud af træningen uanset alder, niveau og form. Hver lektion afsluttes med afspænding.

Patanjali yoga bygger på principperne fra Iyengar yoga. Der er lagt stor vægt på måden, de forskellige stillinger er sammensat på til den enkelte undervisningslektion, og at stillingerne udføres anatomisk korrekt med fokus på præcision. Den fokuserede undervisning og arbejdet med åndedrættet giver en større kropsbevidsthed. Patanjali yoga er en universel yogaform der ved praksis hurtigt bliver integreret i dagligdagen.