Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af mænd der laver patanjali yoga for mænd

Yoga for mænd - Patanjali trin 1

Patanjali yoga trin 1 - yoga for mænd

På dette kursus får du mulighed for at dyrke yoga på et hold kun for mænd.

En mulighed for en anderledes træning, hvorigennem du vil opnå en større smidighed og styrke – også de små muskler i kroppen.

Hvad er patanjali yoga?

Med patanjali yoga arbejder du bevidst med at øge din koncentration, fysiske styrke og smidighed. Samtidig lægges der vægt på åndedrættet og det at være til stede i nuet. Du opnår en større krop- og sindsbevidsthed, som du kan tage med dig i hverdagen. Vi bruger forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Det betyder, at alle kan få det optimale ud af træningen uanset alder, niveau og form. Hver lektion afsluttes med afspænding.

Patanjali yoga bygger på principperne fra Iyengar yoga. Der er lagt stor vægt på måden, de forskellige stillinger er sammensat på til den enkelte undervisningslektion, og at stillingerne udføres anatomisk korrekt med fokus på præcision. Den fokuserede undervisning og arbejdet med åndedrættet giver en større kropsbevidsthed. Patanjali yoga er en universel yogaform der ved praksis hurtigt bliver integreret i dagligdagen.