Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Ansigtsyoga i FOF Aarhus.

Ansigtsyoga

På denne workshop bliver der taget kærligt hånd om dit ansigt med den naturlige metode; ansigtsyoga.

  • Hvordan har du det med dit ansigt?
  • Er du glad for de rynker, der naturligt dukker op?
  • Er du ked af dit spejlbillede, der måske ser mere træt ud, end du føler dig?
  • Har du smerter i spændte muskler?

Ansigtsyoga er øvelser, man selv kan lave, der styrker og afspænder muskler i ansigtet, hovedbunden og halsen. Ansigtsyoga dræner også overskydende væske og affaldsstoffer samt booster din blodcirkulation. Regelmæssig ansigtsyoga kan skabe reelle forandringer i dit ansigt ved at komme spændinger til livs, gøre huden mere spændstig og frisk og reducere rynker. Allervigtigst, er ansigtsyoga en tilgang, der træner dig i at mærke dit ansigt og holde af det – uanset alder. Ansigtsyoga er samtidig en træningsform, der kan afstresse og give energi.

Til workshoppen vil du opnå en forståelse for, hvordan ansigtsyoga virker, og du lærer de grundlæggende teknikker og øvelser. Afslutningsvis får du en video med et ansigtsyogaprogram for ansigt og hals.

Workshoppen klæder dig på og gør dig klar til at tage ansigtsyoga med dig i din hverdag, som et redskab til velvære og glæde ved dit ansigt.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.09.2023 10:00-11:30 H. H. Seedorffs Str. 7 Linda Jakobsen

Linda Jakobsen