Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Kvinder der ruller yogamåtte sammen, FOF Aarhus

Flow yoga

Flow yoga

Flow yoga er en dynamisk yogaform, hvor man går fra stilling til stilling i en glidende overgang. Det er kendetegnet ved stående stillinger, som skaber den høje energi og varme i kroppen. Vi arbejder aktivt med ujjayi-åndedrættet, som er et kraftigt brystkasseåndedrætsom skaber en udrensende varme i kroppen. Sammen med stillingerne er ujjayi-vejrtrækningen med til at fastholde dig i en tilstand af fordybelse og koncentration. På holdet arbejder vi med styrke, stræk, balance og koordination. Vi slutter timen af med en længere afspænding.

Der er mange fordele ved at dyrke yoga, fx øget kropsbevidsthed, mentalt overskud, løsning af spændinger, muskler og led styrkes og smidiggøres, bedre vejrtrækning, fornyet energi, mere ro og klarhed.

Holdet er til dig, der kan lide at arbejde dynamisk med din krop, og som evt. har dyrket yoga før. Det vil være en fordel, hvis du har tidligere erfaring med yoga.