Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

ashtanga yoga | yoga med Peter | FOF Århus

Find indre ro gennem yoga

Kurset er et begynderkursus, som dækker det grundlæggende for en sund yogapraksis. Vi arbejder med forskellige yogastillinger, men somatiske bevægelser, såsom vejrtrækning og flowsekvenser, vil også blive dækket i undervisningen. Du lærer også teknikker til at hjælpe med balance, mobilitet og afslapning. 

Som deltager på kurset får du indblik i en holistisk tilgang til yoga, hvor vi fokuserer på at forstå de underliggende bevægelsesmønstre, der hjælper kroppen med at ligge, sidde, stå og gå med lethed. Din underviser, Peter, er som den eneste person i Danmark certificeret som somatisk pædagog. For Peter er yoga en måde at opnå indre ro, og han har derfor et stort fokus på det indre i sin undervisning. Gennem undervisning får du mulighed for at forbedre din fleksibilitet, få bedre kropsbevidsthed og lære at slappe af. 

Praktisk information

Alle aldersgrupper og niveauer er velkomne til at deltage. Undervisningen foregår på dansk, men kan foregå på engelsk, hvis der er behov for det. Vi anbefaler, at du ifører dig løst tøj, og du behøver ikke at medbringe specielt udstyr.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 17:00-18:50 Søndergade 74 Peter Coates
2 Torsdag 19.09.2024 17:00-18:50 Søndergade 74 Peter Coates
3 Torsdag 26.09.2024 17:00-18:50 Søndergade 74 Peter Coates
Se alle Se færre
underviser, fof aarhus, yoga
Underviser

Peter Coates

I have over 30 years of teaching yoga.

My Yoga background goes back to Iyengar, in the 90s it was Ashtanga, and in the 20s as well as the past 10 years I have taken a more somatic approach.

I am currently doing the BMC (Body Mind Centering) somatic education (500hrs), where I only have two moduels left. I also have a BA. in Pædagogik from Peter Sabro semineret in Aarhus. This is backed up with a BA in History and Religious studies from Canturbury University in New Zealand.

This is my website: https://petercoates.dk/