Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Undervisning i Iyengaryoga ved FOF Aarhus

Hatha og flow yoga

Oplev ny velvære i krop og sind gennem hatha- og flow yoga.

Flow yoga er en dynamisk yogaform, hvor vi går fra stilling til stilling i en glidende overgang, deraf navnet. Flow yoga er kendetegnet ved en del stående stillinger, som skaber høj energi og varme i kroppen. Vi arbejder aktivt med Ujjayi-åndedrættet, som er et kraftigt brystkasse-åndedræt og som skaber en udrensende varme i kroppen. Vi øver grundstillinger og teknikker, og kobler efterhånden stillingerne sammen i en serie. Stillingerne fokuserer på styrke, smidighed, balance og koordination.

I anden del af timen (ca. 45 min.) tager vi lidt af tempoet og fokuserer på at blive i strækkene i lidt længere tid. Hatha yoga er netop kendetegnet ved et roligt tempo, og vi får herved mulighed for at komme helt ned i gear. Vi kommer i denne del igennem gode, lange stræk, hvoraf en del af stillingerne vil være liggende eller siddende. Vi slutter timen af med en afspænding af hele kroppen.

Som deltager på holdet vil du:

  • opnå øget kropsbevidsthed og et større mentalt overskud.
  • løsne eventuelle spændinger.
  • styrke og smidiggøre dine muskler og led
  • forbedre din vejrtrækning.
  • opnå fornyet energi, mere ro og klarhed. 

Prøvetime for kr. 75,-

Er du nysgerrig på, om holdet er noget for dig? Så kom med til en prøvetime inden holdstart. Tilmeld dig prøvetimen her.

Forudsætninger for deltagelse

Hatha og flow yoga henvender sig til dig, der kan lide at arbejde dynamisk med kroppen. Alle kan være med. Tidligere erfaring med yoga er ikke en forudsætning, men kan være en fordel i flow-delen.

Praktisk information

Tag gerne tøj på, som du kan bevæge dig i.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 12:50-14:40 H.H. Seedorffs Str. 7 Claudia Hoyda
2 Onsdag 11.09.2024 12:50-14:40 H.H. Seedorffs Str. 7 Claudia Hoyda
3 Onsdag 18.09.2024 12:50-14:40 H.H. Seedorffs Str. 7 Claudia Hoyda
Se alle Se færre
Billede af underviser Claudia S Hoyda, FOF Aarhus
Underviser

Claudia Hoyda

Jeg har undervist i yoga i knap otte år og i pilates i fem år.

Derudover underviser jeg også i styrketræning og i seniortræning.

I 2011 meldte jeg mig ind i Fitness World efter at have være på barsel et par gange og lavet knap så meget fysisk. Hurtig blev jeg glad for at gå på en masse hold og for at styrketræne på egen hånd. Jeg besluttede mig for at gøre det til en levevej og uddannede mig derfor til fitnessinstruktør og yogainstruktør i 2015.

Den glæde, energi og overskud det gav mig at bruge kroppen, ville jeg gerne formidle til andre. Sidenhen tog jeg også en pilates- og en strong uddannelse (styrketræning på hold).

Jeg uddanner mig løbende og færdiggjorde i foråret en yogauddannelse fra Ashtanga Yoga Shala. Jeg underviser i hatha og flow yoga, yoga for alle og hensyntagende hold.

Min undervisning er tilrettelagt så alle kan være med, alle aldersgrupper og niveauer. Derudover har jeg en baggrund som folkeskolelærer og skuespiller, og jeg har en overgang været tilknyttet den lokale gymnastikforening, hvor jeg har haft gymnastikhold for børn.