Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Mediyoga - en blid vej til dyb balance, yogakursus ved FOF Arhus

Yin yoga

Forkæl dig selv med mindful yin yoga og giv din krop, dit sind og dit nervesystem en beroligende pause.

Yin yoga er en meditativ og rolig yogastil, hvor alle kan være med. Det handler om at hvile og slappe af i de forskellige liggende og siddende stræk, som vi holder i 3-6 minutter, mens vi lader tyngdekræften gøre arbejdet.

Her er ingen fokus på præstation og performance, men derimod på at være i og sanse det, der sker. Gennem de rolige bevægelser er yin yogaen med til at smidiggøre musklerne, gøre stive led bevægelige og berolige et rastløst sind. Vi har derfor især fokus på kroppens bindevæv, ledbånd, sener og led. I de blide og vedholdende stræk møder vi eventuelt ubehag med accept og åbenhed, og på den måde får vi løsnet op for blokeringer og fastlåst energi.

Vi kommer igennem hele kroppen, og sammen med elementer fra mindfulness giver vi hele vores system en velfortjent pause fra alt det aktive, vi laver i vores hverdag.

Vi afslutter med en dybdeafspænding, hvor du kan hvile, restituere og lade kroppen tage imod virkningerne i ro og fred.

Praktisk information

Alle redskaber og yogamåtter findes i lokalet.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 10:00-11:50 Søndergade 74 Nina Pfeiffer
2 Onsdag 11.09.2024 10:00-11:50 Søndergade 74 Nina Pfeiffer
3 Onsdag 18.09.2024 10:00-11:50 Søndergade 74 Nina Pfeiffer
Se alle Se færre
Ninna Pfeiffer yogaunderviser FOF Aarhus.
Underviser

Nina Pfeiffer

Jeg er uddannet og certificeret Yogalærer i Hatha,/Yin/Restorative og Mindfulness meditation,

Jeg har haft eget yogastudie siden 2008, og har undervist i Yoga, Mindfulness, Stressforbyggelse for private og virksomheder siden 2005. Derudover er jeg foredragsholder og coach.

Jeg lægger vægt på, at alle deltagere er forskellige, både fysisk og mentalt, og har forskellige behov

Jeg er af den overbevisning, at yoga ikke handler om æstetik og skønhed, men om at møde kroppen i det den kan og har mulighed for.

Der er altid plads til at ha´ småskavanker i mine klasser, og er altid klar til at hjælpe med justeringer og alternativer så stillingen passer til den enkelte.

Jeg har en bred viden indenfor yoga anatomi, hvad vi fysisk påvirker, strækker og styrker i stillingerne, og samtidig hvilke organer og meridianbaner vi stimulerer

Jeg har stor erfaring og viden omkring hvad der skal tages hensyn til og hvordan, såfremt der er ubalancer, skader og andre begrænsninger fysisk og følelsesmæssigt.

Jeg underviser alle aldersgrupper i Mindful Yoga, Restorative, Yin, og Mindfulness, og vil nyde at have dig med på et af mine hold.

www.mindandmotion.dk