Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Mediyoga - en blid vej til dyb balance, yogakursus ved FOF Arhus

Yin yoga

Forkæl dig selv med mindful yin yoga og giv din krop, dit sind og dit nervesystem en beroligende pause.

Yin yoga er en meditativ og rolig yogastil, hvor alle kan være med. Det handler om at hvile og slappe af i de forskellige liggende og siddende stræk, som vi holder i 3-6 minutter, mens vi lader tyngdekræften gøre arbejdet.

Her er ingen fokus på præstation og performance, men derimod på at være i og sanse det, der sker. Gennem de rolige bevægelser er yin yogaen med til at smidiggøre musklerne, gøre stive led bevægelige og berolige et rastløst sind. Vi har derfor især fokus på kroppens bindevæv, ledbånd, sener og led. I de blide og vedholdende stræk møder vi eventuelt ubehag med accept og åbenhed, og på den måde får vi løsnet op for blokeringer og fastlåst energi.

Vi kommer igennem hele kroppen, og sammen med elementer fra mindfulness giver vi hele vores system en velfortjent pause fra alt det aktive, vi laver i vores hverdag.

Vi afslutter med en dybdeafspænding, hvor du kan hvile, restituere og lade kroppen tage imod virkningerne i ro og fred.

Praktisk information

Alle redskaber og yogamåtter findes i lokalet.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 16:30-18:00 H.H. Seedorffs Str. 7 Eva Michaelsen
2 Mandag 09.09.2024 16:30-18:00 H.H. Seedorffs Str. 7 Eva Michaelsen
3 Mandag 16.09.2024 16:30-18:00 H.H. Seedorffs Str. 7 Eva Michaelsen
Se alle Se færre
 Eva Michaelsen, pilgrim, foredragsholder,  yogalærer, coach og meget mere.
Underviser

Eva Michaelsen

Jeg er pilgrim, foredragsholder, yogalærer, coach og meget mere.

Pilgrimsvandring
De sidste 25 år, dvs. siden 1997, har jeg vandret på forskellige Caminoer i Spanien, arbejdet intenst med “pilgrimsvandring og indre proces”, holdt hundredevis af foredrag om emnet samt arrangeret pilgrimskurser/vandringer både i Danmark og på Caminoen i Spanien.

Bevægelse er liv – liv er bevægelse
I over 30 år har jeg beskæftiget mig med og undervist i bevægelse. Det meditative fokus gennem flydende, vitaliserende bevægelse til musik og lyd. De seneste mange år har jeg arbejdet med og undervist i pilgrimsvandring og vandremeditation. Yogaen er kommet til som et naturligt supplement.

180 timers yogalæreruddannelse fra Mindful Motion – Mindful Care i Århus.

200 timers RYS Yoga Alliance yogalæreruddannelse fra Nepal Yoga Academy.

Derudover en mængde efteruddannelser hos Joe Barnett, Magdalena MecWeld, Birgitte Gorm Hansen, Simon Krohn, Søren Rasmussen, Ateeka, Kristine Marie Rost og mange flere.

Meditationsundervisning/kurser og supervision hos Helen Gamborg og Erik Mikkelsen siden 2005. Mere end 30 års meditationspraksis.

Uddannet i eurytmi (bevægelseskunst) i Schweiz og Norge fra 1985 til 1990.

Jeg underviser i Hatha Yoga og Yin Yoga og nogle gange blandede klasser med både yin og yang. Der er plads til både den blide og også den mere dynamiske form. Min yogastil er præget af stor ro og kropsbevidsthed og jeg kan undervise alle slags mennesker.

www.movimento.dk