Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kvinder som laver træning med elastik

Skånegymnastik 75+

Skånegymnastik 75+

Hensyntagende hold på maks. 7 deltagere.

Gymnastik for dig der er ældre og har brug for et lavere tempo med god tid til hver øvelse, og hvor vi tager hensyn til aldersbetingede gener, slid og skavanker. Alle øvelser vil foregå på en rolig og opmærksom måde, og træningen tilpasses deltagerne.   

Du vil få øget din styrke, smidighed og balance, få stimuleret dit kredsløb og din vejrtrækning og få løsnet muskelspændinger og aflastet dine led. Du får nye kræfter, større bevægelighed, ro i sindet og øget veltilpashed.

Vi arbejder siddende, stående og gående. Vi anvender øvelser fra fysiopilates, afspænding, qi gong og mindfulness, og vi bruger musik samt bolde, elastikker mm. til nogle af øvelserne.

Du vil også lære enkle stræk- og venepumpeøvelser, som du selv kan lave derhjemme, samt små øvelser, der enten kan give energi og velvære eller dyb ro og hvile. 

NB. Dette hold kategoriseres som hensyntagende undervisning.

Læs mere om hensyntagende undervisning.