Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af kvinder der laver mindfulness og yoga på kursus ved FOF Aarhus

Blid Iyengar yoga

Dette hold henvender sig til alle, som ikke er i stand til at deltage på et almindeligt hold, fx på grund af svag ryg, skulder/nakke-problemer, smerter i knæ eller lignende.

Iyengar yoga er en metodisk og detaljeret yogaform, som prioriterer præcision og fokus på lige linjer i kroppen. Vi benytter diverse yogaudstyr som støtte i stillingerne. Undervisningen foregår i et stille og roligt tempo, så der er tid til fordybelse og individuel vejledning. Der afsluttes hver gang med en afspænding.

Bemærk: Dette hold kategoriseres som hensyntagende undervisning.

Information

  • Dato 24.02.2021-30.06.2021
  • Adresse H. H. Seedorffs Str. 7
    Hans Hartvig Seedorffs Stræde
    8000 Aarhus C
  • Lokale 23
  • Bemærkninger Forholdsregler ifølge covid-19: Af hensyn til sikkerheden vil undervisningsmaterialer som måtter, tæpper og puder ikke være til rådighed. Kontakt venligst underviseren inden din første mødegang og hør, hvilke materialer du skal medbringe. Omklædningsrummene vil være lukket af, og vi vil derfor bede dig om at møde omklædt.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.02.2021 11:30-13:20 H. H. Seedorffs Str. 7 Celia Mikkelsen
2 Onsdag 03.03.2021 11:30-13:20 H. H. Seedorffs Str. 7 Celia Mikkelsen
3 Onsdag 10.03.2021 11:30-13:20 H. H. Seedorffs Str. 7 Celia Mikkelsen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Celia Mikkelsen
Underviser

Celia Mikkelsen

Jeg er uddannet yogalærer og har undervist i snart 20 år.

Jeg har gennemgået en traditionel Hatha yogalærer uddannelse, som blev afsluttet i 1996. Senere hen er jeg blevet certificeret Iyengar yogalærer, Introductory Level 1-2 i perioden 2001-2003. Begge uddannelser har været i Iyengar Yogaskole under ledelse af Annette Dyrbye.

I min tid som underviser har jeg beskæftiget mig med alle målgrupper såsom gravide, ældre, børn og unge og mænd og kvinder i alle aldre.

Jeg deltager løbende i undervisning hos udenlandske gæstelærere for at vedligeholde og udvikle min træning.

Udover at undervise i yoga er jeg også filtkunstner og autodidakt designer. Jeg arbejder i mit eget værksted og deltager i kunsthåndværkerudstillinger og designmarkeder i både ind- og udland.

Jeg er opvokset i Argentina i et dansk indvandrerhjem, og jeg har derfor en stor tilknytning til landet og rejser meget dertil. Jeg kom første gang til Danmark i 1989 og er flyttet frem og tilbage nogle gange, men har nu boet fast i Danmark siden 2013.