Skip to content
Kursister der dyrker yoga på yogakursus ved FOF Aarhus

Blid yoga

Har du brug for særlige hensyn i din yoga, er dette holdet for dig. Du kan opnå ny styrke, smidighed, indre ro og afspænding.

Med udgangspunkt i kroppens symmetri og lige linjer træner vi stillinger, der styrker din ryg/nakke, arme/skuldre og smidiggør ben/bækken bl.a. ved brug af hjælpemidler.

Vi gør det i et roligt tempo med opmærksomhed på vejrtrækning og kropsbevidsthed.
Din energi genopbygges med hvilestillinger og afspænding via dybere kontakt med åndedrættet.

Yogaen vil være med til at styrke din krop fysisk og mentalt og give øget sundhed og velvære.

NB. Dette hold kategoriseres som hensyntagende undervisning.

Læs mere om hensyntagende undervisning.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.09.2021 09:00-10:50 H. H. Seedorffs Str. 7 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
2 Tirsdag 21.09.2021 09:00-10:50 H. H. Seedorffs Str. 7 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
3 Tirsdag 28.09.2021 09:00-10:50 H. H. Seedorffs Str. 7 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
Underviser

Laila Elisabeth Møller-Rasmussen

Jeg er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas to-årige yogalæreruddannelse (800+ timer) med vægt på: - at formidle og tilpasse hatha yoga så alle kan være med - begyndere og øvede kan være på det samme hold og blive udfordret lige tilpas. - grundighed i guidningen af øvelserne, så du kommer dybere; min undervisning bygger på studier af anatomi, yogafilosofi og masser af egenpraksis.

Jeg underviser på flere yogalæreruddannelser, bl.a. FOF Aarhus' uddannelse for yogalærere hos Ashtanga Yoga Shala, hvor jeg underviser i hatha yoga.

Jeg har erfaring i at undervise alle aldersgrupper; unge, voksne, seniorer og familier. Jeg underviser almindelige hold for begyndere og øvede, hensyntagende hold, samt udsatte målgrupper i yoga. Afholder workshops hos bl.a. FOF Aarhus med emner såsom: 'Klasssik hatha yoga', 'Åndedræt & pranayama', 'Afspænding & yoga nidra', samt 'Ayurveda'.

Derudover har jeg en akademisk uddannelse og er Cand. mag. i idéhistorie og samfundsfag og har tidligere arbejdet med planlægning, kommunikation og projektudvikling inden for Psykiatri- og socialområdet.