Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Kursister på yogahold ved FOF Aarhus for begyndere og letøvede

Senior yoga

Senior yoga

Kan du ikke gå til almindelig yoga pga. fysiske skavanker? Så tag med på et lille, roligt hold, hvor vi tager hensyn til fx svag ryg, knæ- og skulderproblemer.

Med Patanjali yoga laver vi blide øvelser, og vi understøtter kroppen med redskaber, så stillingerne udføres anatomisk korrekt. Du guides gennem øvelserne, og alle kan være med. Vi afslutter med afspænding, som giver energi og ro i sindet.

Hvad er Patanjali yoga?
Med Patanjali yoga arbejder du bevidst med at øge din koncentration, fysiske styrke og smidighed. Samtidig lægges der vægt på åndedrættet og det at være til stede i nuet. Du opnår en større krop- og sindsbevidsthed, som du kan tage med dig i hverdagen. Vi bruger forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Det betyder, at alle kan få det optimale ud af træningen uanset alder, niveau og form. Hver lektion afsluttes med afspænding.