Skip to content
Billede af kursister på yogahold ved FOF Aarhus for begyndere og letøvede

Senior yoga

Kan du ikke gå til almindelig yoga pga. fysiske skavanker? Så tag med på et lille, roligt hold, hvor vi tager hensyn til fx svag ryg, knæ- og skulderproblemer. Vi understøtter kroppen med redskaber, så stillingerne udføres anatomisk korrekt. Du guides gennem øvelserne, og alle kan være med. Vi afslutter med afspænding, som giver energi og ro i sindet.

Information

  • Dato 17.09.2020-10.12.2020
  • Adresse Søndergade 74
    Søndergade 74
    8000 Aarhus C
  • Lokale 21
  • Bemærkninger Forholdsregler ifølge covid-19:Af hensyn til sikkerheden vil undervisningsmaterialer som måtter, tæpper og puder ikke være til rådighed. Den første mødegang aftaler du sammen med underviseren, hvilke materialer du fremover skal medbringe.Omklædningsrummene vil være lukket af, og vi vil derfor bede dig om at møde omklædt.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 17.09.2020 14:30-16:20 Søndergade 74 Charlotte Laursen Rommers
2 Torsdag 24.09.2020 14:30-16:20 Søndergade 74 Charlotte Laursen Rommers
3 Torsdag 01.10.2020 14:30-16:20 Søndergade 74 Charlotte Laursen Rommers
Se alle Se færre
Underviser

Charlotte Laursen Rommers

Internationalt certificeret Patanjali Yogalærer Level 2.

Jeg er uddannet af Hanne Juelsgaard Sørensen, Ananda Yogaskolen i Silkeborg under Patanjali Yoga Switzerland.

Yoga gør en forskel - for krop og sind. Gennem de sidste femten år har yoga været en del af mit liv.

Jeg nyder den fordybelse, ro og velvære yoga bringer med sig. Yoga giver en større bevidsthed omkring krop og sind, og man bliver bedre til at navigere i kroppen og sindets signaler. Patanjali Yoga indeholder de elementer jeg værdsætter. Koncentration, fysisk styrke, smidighed og åndedræt som giver en større krop-og sindsbevidsthed.

Yoga er som en rejse hvor man hele tiden opdager nye ting om sig selv, der er ingen konkurrence, men ens egen accept af hvordan kroppen og sindet har det i nuet. Uanset køn, alder og krop kan man få glæde af yoga. Yoga giver noget, der hvor man er lige nu, både på det fysiske plan og i sindet. Det er en stor glæde for mig at dele denne viden med dig, gennem min undervisning.