Skip to content

Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!

Hvad er sundhed? - Kursus med fokus på sundhed i FOF Aarhus

Hvad er sundhed?

Hvad er sundhed?

Kom med til 4 aktive dage hvor vi udforsker de forskellige former for sundhed - både fysisk, mental og social. Vi kommer bredt omkring med både dans, en gåtur ved Brabrand Sø, fælles madlavning og yoga/mindfulness. Og så er det endda gratis!

Alle kan være med, både mænd og kvinder, uanset om du er lidt stiv i kroppen, ingen rytme har eller ikke kan finde ud af at koge ris. Alle fortjener at have det godt!

Du tilmelder dig alle 4 mødegange på én gang, og så kan du glæde dig til 4 formiddage med: 

Dans dig i godt humør:
Du får sved på panden og et smil på læben, så snart du træder ind i den latinamerikanske danseverden.

Med 1,5 timers dans får du styrket både muskler, kondition og kognitiv funktion – alt imens du har det sjovt og finder glæden i at bevæge dig. Tempo og intensitet styrer du selv, så godt humør er alt der kræves.

Husk: vand, komfortable indendørssko og et lille håndklæde.
Den 31/5 kl. 10:00-11:30.

Walk ‘n’ Talk:
Lær nogle nye at kende og få snakket om løst og fast imens du går en dejlig tur i naturen ved Brabrand søen.

Med samtalekortene som du bliver givet, er der sørget for, at I kan komme bredt omkring i jeres snak. Hvem ved - måske du kan lære noget nyt om dine medmennesker og deres syn på verden?

Frisk luft, nye bekendtskaber og forhåbentlig solskin – så er der lagt op til en hyggelig formiddag.

Husk: vand, god gå sko og tøj der passer til vejret.
OBS: vi mødes ved FOF Aarhus på Søren Frichs Vej 36A.
Den 7/6, kl. 10:00-11:30.

Træk vejret:
Denne time handler kun om dig – slap af, læg bekymringerne ved døren og gør noget godt for din krop og dit sind.

Med 1,5 times yoga og mindfulness kommer vi godt omkring og har fokus på både balance, fleksibilitet og afstresning – men det betyder ikke, at du skal være god til det i forvejen!

Husk: vand og komfortabelt tøj
Den 14/6, kl. 10:00-11:30.

Madglæde:
Om du kan finde ud af at lave en 3-retters menu eller ingen køkkenkompetencer har, så kan du nemt være med til denne hyggelige formiddag i køkkenet.

At lave mad sammen med andre er noget helt specielt, og du vil få mulighed for at dele ud af dine egne køkkenerfaringer og lære af dem omkring dig. Samtidig kan du tilpasse opskriften, så den passer til dine egne smagspræferencer - og måske få inspiration fra de andre deltagere.

Husk: drikkevarer og bøtter til madrester.
OBS: Da dette er sidste kursusdag, mødes vi fra kl. 10:00 til 13:00, så der også er tid til at spise maden sammen og få en snak.
Den 21/6, kl. 10:00-13:00.