Skip to content
Kvinde og mand der danser jazz show dance, FOF Aarhus

Dans og bevægelse for dig med nedsat funktionsevne

Dans og bevægelse for dig med nedsat funktionsevne

På dette kursus vil der blive introduceret bevægelse inspireret fra den moderne danseverden samt improvisationsgenren. Gennem imaginært og visuelt materiale vil der blive skabt grundlag for improviseret bevægelse og dans.

Der er fokus på den enkelte kursist og der vil blive skabt et udfoldelsesrum til netop der, hvor du er. Kurset er tilegnet mennesker med nedsat funktionsevne. Lige meget hvor meget eller lidt du kan bevæge dig, eller om du overhovedet kan bevæge dig, er der plads til netop dig. Der findes altid en måde at danse på - nogle gange kan andre mennesker bare ikke se denne. Men har du en krop, kan du danse, og jeg ønsker at hjælpe dig med netop at se, finde og mærke dette.

Alle køn, aldre, interesser, niveauer og steder i livet er meget velkomne. Du skal vælge dette kursus, hvis du ønsker at bevæge din krop, men føler du ikke har midlerne til det. At der er noget, der holder dig tilbage - fysisk eller psykisk. Du skal vælge dette kursus, hvis du ønsker at mærke dig selv gennem bevægelse og udforske bevægelsesverden gennem professionel vejledning. Finde glæde, prøve nyt og være dig.