Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af kvinder som danser flow dans

Flow - dans

Flow - dans

FLOW er et blidt og roligt dansehold for dig, der gerne vil arbejde med dans, bevægelse, krop og flow i et roligt tempo med plads til fordybelse. 

Vi arbejder med grundlæggende danse- og bevægelsesprincipper og feminine flowprincipper. Du bliver guidet hele vejen gennem øvelserne, og undervisningen foregår i et stille og roligt tempo. Der er god tid og plads til, at du kan stille spørgsmål og få gennemgået øvelserne langsomt. Der er ingen komplicerede trin og lange koreografier, du skal huske. Vi fokuserer på bevægelsens kraft og flow og på dig i dansen og på dansen i dig. 

Gennem øvelserne lærer du at skabe en dybere forbindelse til dig selv og din krop i bevægelse, og vi lytter til kroppen og nyder energien, roen og kraften i bevægelsesflowet. 

Vi arbejder med udgangspunkt i moderne dans og med grundlæggende dansetekniske elementer som åndedræt, grounding og balance. Vi arbejder også med simple bevægelsessekvenser og grundlæggende flow- og bevægelsesprincipper, så du lærer at åbne op og læne dig ind i dansens flow. 

Du er meget velkommen, selvom du har gamle skader eller skal i gang med dansen igen efter en længere pause.

Vi danser i strømpesokker. 

Du er meget velkommen til at kontakte underviseren på lise@liseloensmann.com, hvis du har spørgsmål. 

Holdet består primært af kvinder med interesse for dans og bevægelse i alderen 30-60 år, men du er velkommen til at deltage uanset din alder.