Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af kvinde og mand der danser jazz show dance

Jazz / Show Dance

Jazz / Show Dance

Jazz / Show Dance er et sjovt og lærerigt dansehold for dig, der elsker at danse til god musik og at arbejde med krop og bevægelse.

Vi starter hver time med at varme kroppen grundigt igennem, så hele kroppen vækkes, og du kan mærke hver eneste lille detalje og bevægelse. Herefter træner vi dansetekniske øvelser og grundlæggende teknik, der forbereder kroppen på koreografiske udfordringer. Vi arbejder med simple øvelser og kombinationer i forskelligt tempo og med fokus på holdning, balance og smidighed.

Sidst i timen arbejder vi med kortere og længere jazz/show-koreografier med fokus på rytme, koordination, kropsforbindelse og danseglæde. Vi danser til pop- og show-/musicalmusik.

Vi arbejder i et roligt tempo, og der er god plads til spørgsmål og gentagelser.

Kontakt gerne underviseren på lise@liseloensmann.com, hvis du har spørgsmål til holdet.

Holdet består primært af kvinder med interesse for dans og bevægelse i alderen 30-60 år, men du er velkommen til at deltage uanset din alder.