Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kvinder til dans hos FOF Aarhus

Kvindecirkel - krop, bevægelse og flow

Kvindecirkel - krop, bevægelse og flow

Blid dans og selvudvikling for kvinder i et dejligt fællesskab!

Dette hold er for dig, der er nysgerrig på krop, bevægelse og personlig udvikling og længes efter mere ro, kropsforbindelse og nærvær i din hverdag. Dig, der vil elske at være en del af et støttende fællesskab for kvinder og blidt fastholdes i et kærligt fokus på krop, bevægelse og flow.

Undervisningen foregår siddende, stående og dansende i en cirkel. Vi arbejder i et roligt tempo med fokus på forbindelsen mellem krop, sind og sjæl. Vi arbejder bl.a. med åndedræt, grounding og balance og med at slippe tankerne og flytte fokus ned i kroppen. Vi veksler mellem blide bevægelsesøvelser, dialog, refleksion og små skriveøvelser.

Vi arbejder med udgangspunkt i moderne dans og improvisation, og du guides hele vejen.

Holdet består primært af kvinder med interesse for bevægelse og personlig udvikling i alderen 30-60 år, men du er velkommen til at deltage uanset din alder. Niveauet er åbent. Vi danser i strømpesokker.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på lise@liseloensmann.com.