Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Mavedans med underviser Marie Møller ved FOF Aarhus

Mavedans - begyndere/letøvede

Mavedans - begyndere/letøvede

På kurset arbejder vi med grundbevægelser, stilarter indenfor mavedansen, musikforståelse og forskellige redskaber fx slør. Vi arbejder med en fast koreografi hen over kurset og hver mødegang vil bestå af opvarmning, teknik, kombinationstræning, koreografi og eventuelt et særligt fokus, fx på en stilart, rytmetræning, fortolkning af instrumenter eller lignende.

Ved at deltage på holdet, vil du opnå større kropsbevidsthed, balance og øget velbefindende gennem bevægelse til musik. Der er fokus på, at sikre god og korrekt teknik samt på at øge forståelsen af både den kulturelle baggrund for mavedansen samt den arabiske musik.

Dette kursus henvender sig til kursister, der enten allerede har stiftet bekendtskab med mavedans eller som allerede har megen danseerfaring fra andre sammenhænge.

Vi anbefaler, at du iføre dig almindeligt træningstøj, og opfordrer til, at du medbringer et tørklæde til hofterne. Der kan forekomme udgifter til særlige redskaber fx slør. Vi danser i halvanden time i streg, så husk vandflasken.