Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af Salsation-underviser Malou Lassen, FOF Aarhus

Salsation

Salsation

Kender du den følelse, når en sang toner frem, og du bare ikke kan lade være med at danse? Så er Salsation® noget for dig! Alle kan deltage uanset alder, køn og danseerfaring. Det vigtigste er glæden ved musik og mod på at prøve noget nyt!

Salsation® er et innovativt dance fitness-koncept baseret på funktionel træning og primært latinamerikansk musik krydret med andre stilarter.

Navnet er en kombination af ’salsa’ – det spanske ord for ’sovs’ eller ’mix’, som referer til kombinationen af forskellige elementer – og ’sensation’, der beskriver den følelse, der opstår, når vi lader os føre af musikken.  

Til Salsation® laver vi koreografier tilrettelagt ud fra de centrale elementer i funktionel træning. Hermed sikres sund og sikker bevægelse, og vi bliver mere smidige og stærke. Samtidig er der stærkt fokus på indlevelse i musikken – vi skal give udtryk for sangens stemning og stilart! I dansen fanger vi små detaljer, som hjælper os til at leve os ind i sangen, og vi får samtidig trænet hele muskelapparatet.

Undervisningen er bygget op omkring en grundig opvarmning af kroppen, som øger smidigheden, og funktionelle øvelser, som forbereder kroppen til at yde max inden selve dansekoreografierne. Vi runder af med cool down og udstrækning.

Kom og dans med – vi lover højt humør, store smil og sved på panden!