Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Træning i naturen ved FOF Aarhus

Naturtræning

Naturtræning

Naturtræning er for dig, der er voksen eller senior, og ønsker en nænsom træning i naturen.

Vi bevæger kroppen, mens vi sammen nyder naturen i området omkring Marselisborg - i skoven, på stranden, ved søer og i områder som fx Dronningens have.

Vi småjogger, går, hopper og får pulsen op, når vi bevæger os fra sted til sted, og vi sørger for, at alle i gruppen når frem til det udvalgte sted samtidig, så ingen skal føle sig presset til løb. 

På smukke steder laver vi alle former for gymnastikøvelser, som styrker og smidiggør muskler og led, og vi arbejder også med balance og koordination. Vi udfordres også med lege, som får bevæget lattermusklerne og humøret.

Træningen er nænsom, og vi bruger naturens egne udfordringer og "redskaber" som træer, stammer, sten, strand og vand. Vi har fokus på en mindful træning, hvor krop og sanser bevæges og stimuleres.

Alle kan deltage, og der tages individuelle hensyn til ens fysiske form og formåen. Mottoet er: "Når gruppen er ude i naturen, er alle indenfor".