Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Kursus i kropstræning for mænd, ved underviser Jette Andersen, FOF Aarhus

Effektiv fitness for seniormænd

Effektiv fitness for seniormænd

På dette hold får du en effektiv træning for hele kroppen. Vi har fokus på balance, puls og muskelopbygning i et tempo, som alle kan være med på. Vi starter med balanceøvelser, og derefter går vi videre til opvarmning, hvor vi får pulsen op. Herefter laver vi cirkeltræning med elastikker, bolde og TRX-band. Vi afslutter træningen med god udstræk.

Til træning vil du få pulsen op, men vi arbejder også med muskelopbygning og balancetræning. Vi har fokus på, at øvelserne bliver lavet korrekt, så du får mest muligt udbytte af øvelserne. Træningen vil altså forbedre din kondition, styrke dine muskler og forbedre din balance.

Holdet er for alle, seniormænd, der ønsker at komme i bedre form, og som ønsker at træne med andre jævnaldrende mænd. Øvelserne kan varieres i forskellig grad, så du kan lave lige netop den version, du føler passer bedst til dig og din krop. 

Vi holder løbende små pauser mellem øvelserne. Der er mulighed for bad og omklædning.