Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af selvtræning på Skåde Lokalcenter i Aarhus. Et gratis tilbud fra FOF Aarhus.

Selvtræning på lokalcentre

Selvtræning på lokalcentre

Ønsker du at vedligeholde din fysik, kondition og muskelstyrke? Vi har gjort det nemt for dig, da vi, sammen med Aarhus Kommune, giver dig muligheden for at træne i dit lokalområde.

FOF Aarhus og Aarhus Kommune har indgået et samarbejde, der giver dig gode muligheder for at træne nær dig, når du har tid.

Du får adgang til træningsmaskiner i lokalcenterets træningslokale, og du introduceres til maskinerne, så du undgår skader (læs mere om introduktionen nedenfor). 

I medlemskabet får du:

Udover muligheden for at træne i lokalcenterets træningslokale, får du grundig introduktion til maskinerne, vejledning tilpasset dine behov, opfølgning på dit træningsprogram og to årlige workshops inden for træningsrelaterede emner.

Ved indgangen til træningslokalerne vil der være opslag, hvor du har mulighed for at se:

  • Ledige tider for selvtræning
  • Datoer for introduktion og vejledning
  • Praktisk information om workshops og andet

Via mail vil vi sende nyhedsinformation ud til vores medlemmer.

Bemærk: Når du har tilmeldt dig selvtræning, vil du i løbet af få dage modtage en kvittering for betaling fra FOF Aarhus. På denne kvittering vil du blive oplyst navn og telefonnr. på selvtrænerinstruktøren, som du kan kontakte for en aftale om introduktion til maskinerne.

Vigtigt om ansvar: Vi gør opmærksom på, at selvtræning foregår på eget ansvar. Det er op til den enkelte eventuelt at tegne en privat ulykkesforsikring ved eget forsikringsselskab.

Periode: Perioden for selvtræning er forskellig fra lokalcenter til lokalcenter. Du kan se start- og slutdato for de forskellige perioder nedenfor. Hvis du ønsker at fortsætte med selvtræning efter den givne periodes slutdato, skal du derfor tilmelde dig og betale igen. 

Download folderen om selvtræning (PDF)

Bemærk: Grundet covid-19 er det endnu ikke muligt at gå til selvtræning. Hvis du har tilmeldt dig selvtræning, kontakter vi dig direkte, så snart der igen er åbent.