Skip to content
Hørelære-undervisning af Louise Langston hos FOF Aarhus

Musikteori-akademi

Nå længere med din sang eller dit instrument på vores musikteori-akademi

Det behøver hverken være svært eller kedeligt at lære noder – og da slet ikke i hænderne på en erfaren og innovativ hørelæreunderviser som Louise Langston. Vi tilbyder kurser for både begyndere og lidt viderekomne, og du kan vælge mellem både nodelære, rytmelære, hørelære og bladsang.

Du vil opleve, at uanset om du synger eller spiller et instrument, vil du lige pludselig få meget nemmere ved at lære nye sange og musikstykker, når du kan bare en lille smule noder.

Hvis du gerne vil snuse lidt til noderne, før du melder dig til et længere kursus, kan du deltage i introduktionskurserne, hvor du på en sjov og levende måde får den første indføring i nodernes verden.

Vi har også et intensivt 3 ugers forløb henover sommeren 2023 til dig, der gerne vil søge ind på en musikuddannelse som fx MGK, musikkonservatoriet, musikvidenskab, musikterapi eller kirkemusikskolen.

  • Vejledning - gratis konsultation

    Er du i tvivl om, hvordan du bedst kommer i gang med at lære noder eller har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan du kan bruge noder, hørelære, rytmelære og bladsang på din videre vej ind i musikkens verden, enten som amatør eller professionel, kan du bestille en gratis konsultation hos Louise Langston. Hun kan kontaktes på tlf. 5383 1369.
Filtrér

Musik og sang

Syng sammen i kor

Mærk fællesskabet og sangglæden i et af vores mange kor.