Skip to content

Vi holder lukket til og med 2. påskedag. Vi er tilbage igen tirsdag d. 11. april - hjemmesiden er dog altid åben!

Kursister på kursus i nodelære ved Louise Langston i FOF Aarhus

Nodelære, niveau 1 - WEEKEND

Nodelære, niveau 1 - WEEKEND

Her har du mulighed for at gennemføre kurset Nodelære, niveau 1 med et intensivt forløb over 4 weekender, med undervisning hver 2. weekend.
Kurset er for begyndere helt uden nodekendskab. Her lærer du noder helt fra bunden: nodeværdier, pauseværdier, nodenavne, taktarter (2/4, 3/4 og 4/4), tonearter, skalaer, treklange, intervaller og rytmer.

Max 4 deltagere

Går du på et af vores andre musikkurser kan du få 150 kr. i rabat. For at opnå rabatten skal du tilmelde dig via telefon 8612 2955 eller på mail signe@fof-aarhus.dk

Materialer:

På kurset bruger vi en serie engelsksprogede nodehæfter, som du kan købe i FOF Aarhus’ butik i H.H. Seedorffs Stræde 7. En kursuspakke med 2 hæfter koster kr. 120,-. Derudover er der en udgift på 150,- til undervisningsmaterialer, som købes direkte af underviseren.

Husk at medbringe papir, nodepapir, blyanter og viskelæder.

Faglig vejledning - Har du et spørgsmål om noder og musik?

  • Hvordan bliver jeg bedre til nodelæsning?
  • Hvordan kan jeg lære at synge direkte fra noderne?
  • Hvordan kommer jeg i gang med at spille på et instrument?
  • Hvordan kan jeg blive bedre til at øve mig?
  • Hvordan forbereder jeg mig på en optagelsesprøve?

Disse og mange andre spørgsmål kan du nu få svar på, hvis du booker en tid med musikpædagog Louise Langston. Hun kan give dig gode råd og vejledning i forhold til dine mål og drømme. Du kan kontakte Louise på tlf. 53831369 eller mail louise@laernoder.dk og tage en snak eller aftale et møde. Tilbuddet er gratis.