Skip to content
Kursister på kursus i nodelære ved Louise Langston i FOF Aarhus

Nodelære, niveau 1 - WEEKEND

Her har du mulighed for at gennemføre kurset Nodelære, niveau 1 med et intensivt forløb over 4 weekender, med undervisning hver 2. weekend.
Kurset er for begyndere helt uden nodekendskab. Her lærer du noder helt fra bunden: nodeværdier, pauseværdier, nodenavne, taktarter (2/4, 3/4 og 4/4), tonearter, skalaer, treklange, intervaller og rytmer.

Max 4 deltagere

Går du på et af vores andre musikkurser kan du få 150 kr. i rabat. For at opnå rabatten skal du tilmelde dig via telefon 8612 2955 eller på mail signe@fof-aarhus.dk

Materialer:

På kurset bruger vi en serie engelsksprogede nodehæfter, som du kan købe i FOF Aarhus’ butik i H.H. Seedorffs Stræde 7. En kursuspakke med 2 hæfter koster kr. 120,-. Derudover er der en udgift på 150,- til undervisningsmaterialer, som købes direkte af underviseren.

Husk at medbringe papir, nodepapir, blyanter og viskelæder.

Faglig vejledning - Har du et spørgsmål om noder og musik?

  • Hvordan bliver jeg bedre til nodelæsning?
  • Hvordan kan jeg lære at synge direkte fra noderne?
  • Hvordan kommer jeg i gang med at spille på et instrument?
  • Hvordan kan jeg blive bedre til at øve mig?
  • Hvordan forbereder jeg mig på en optagelsesprøve?

Disse og mange andre spørgsmål kan du nu få svar på, hvis du booker en tid med musikpædagog Louise Langston. Hun kan give dig gode råd og vejledning i forhold til dine mål og drømme. Du kan kontakte Louise på tlf. 53831369 eller mail louise@laernoder.dk og tage en snak eller aftale et møde. Tilbuddet er gratis.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.04.2023 12:00-14:30 Søren Frichs Vej 36 G Louise Langston
2 Søndag 16.04.2023 12:00-14:30 Søren Frichs Vej 36 G Louise Langston
3 Lørdag 29.04.2023 12:00-14:30 Søren Frichs Vej 36 G Louise Langston
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Louise Langston
Underviser

Louise Langston

Jeg er uddannet på Trinity College of Music i London.

Jeg er en erfaren lærer i nodelære og har undervist både børn og voksne, amatører og professionelle. Jeg tror på, at alle kan lære at læse noder, og at det aldrig er for sent at komme igang!

Jeg er også innovativ stemmerehabiliteringslærer, og har arbejdet med stemmeproblematikker i England. I mit arbejde som stemmerehabilitator ved Øre- Næse- Halsklinikken på Lewisham Hospital i London har jeg tilset patienter med mange forskellige stemmelidelser og behov. Jeg er rutineret i diagnostik, behandling og forebyggelse, samt varetagelse af intensive rehabiliteringsforløb af kortere eller længere varighed.