Skip to content
Musikduoen JÆRV til masterclass kursus i musik i FOF Aarhus

MasterClass - JÆRV

MasterClass - JÆRV

Kom helt tæt på musikerne og få feedback på din egen performance til MasterClasses i FOF Aarhus

Musikduoen JÆRV er en af de nye, upcoming spillere på den danske alternative pop-scene, og nu har du mulighed for at møde de to musikere helt tæt på og komme med bag om deres musikkarriere. Til MasterClass får du indblik i deres tilgang til musikken, når de fortæller om deres karriere og spiller nogle af deres egne sange, og så får du mulighed for selv at spille/synge en sang og få feedback fra de erfarne musikere.

JÆRV består af sanger og sangskriver Amanda Glindvad og musiker, sangskriver og producer Mathias Smidt. De har på imponerende vis sat deres aftryk på den danske alternative pop, hvor de med stor overbevisning forener det organiske og det elektroniske. Duoen fører dig ind i et ørefængende melodisk univers, hvor du trygt guides rundt af smukke vokaler akkompagneret af en synthpræget instrumentering.

JÆRV udgav deres debutalbum Kriger i 2019, og allerede året efter udkom deres andet album Skud Part I. I foråret 2021 har de udgivet de to singler ”Giv Mig Mere” og ”Du Vil Ikke Forsvinde”.

Til MasterClassen oplever du duoen på nært hold i et trygt og intimt rum med maks. 20 deltagere. Du får mulighed for at optræde og få råd og vejledning af duoen, men det er helt frivilligt, om du har lyst til at optræde eller blot vil sidde og lytte og nyde musikerne og de andre deltageres optræden.

Bemærk: Der vil være klaver og sanganlæg til rådighed, men derudover skal du selv medbringe, hvad du ønsker at bruge af instrumenter til din optræden.