Skip to content
Musiker MoonBee til masterclass kursus i musik i FOF Aarhus

MasterClass - MoonBee

MasterClass - MoonBee

Kom helt tæt på musikerne og få feedback på din egen performance til MasterClasses i FOF Aarhus

Musikeren MoonBee er en ny, kreativ solist på den danske musikscene, som brillerer med sit kunstneriske univers - og nu har du mulighed for at møde hende helt tæt på og komme med bag om hendes musikkarriere. Til MasterClassen d. 30/9 får du indblik i hendes tilgang til musikken, når hun fortæller om sin karriere og spiller nogle af sine egne sange, og så får du mulighed for selv at spille/synge en sang og få feedback fra den erfarne musiker.

MoonBee består af musiker og sangskriver Gry Colding Ebbesen, der selv oplever MoonBee som et helstøbt kunstnerisk univers, der rækker ud over det at være sanger og sangskriver: ”Det er et glimmer-fyldt, kalejdoskopisk eksperimentarium, hvor jeg kan anvende al min kreativitet, både som sanger, sangskriver og komponist, men også som designer, scenograf, art-director og visuel designer,” fortæller hun.

MoonBee udgav i januar 2021 sin debut EP Come Move In Another Dimension – Part I & II i samarbejde med bandet The Astronauts og strygekvartetten Who Killed Bambi. De samme seks numre fremføres på Part I og II, men i to meget forskellige lyduniverser. Til Part I bliver MoonBee akkompagneret af bandet The Astronauts i et univers fyldt med energi, fantasi, spontanitet, ærlighed og skrøbelighed. I Part II skrues tempoet godt ned, når MoonBee får følgeskab af Who Killed Bambi. Her bliver stemningen pludselig mere intim, og der bliver for alvor plads til det musikalske og sangtekniske, som MoonBee / Gry Colding Ebbesen mestrer til perfektion.

Til MasterClassen oplever du MoonBee på nært hold i et trygt og intimt rum med maks. 20 deltagere. Du får mulighed for at optræde og få råd og vejledning af Gry, men det er helt frivilligt, om du har lyst til at optræde eller blot vil sidde og lytte og nyde musikeren og de andre deltageres optræden.

Bemærk: Der vil være klaver og sanganlæg til rådighed, men derudover skal du selv medbringe, hvad du ønsker at bruge af instrumenter til din optræden.

Du har mulighed for at deltage i 3 forskellige MasterClasses med forskellige musikere.
Se også MasterClassen med JÆRV og Svaneborg Kardyb.