Skip to content
Musikduoen Svaneborg Kardyb til masterclass kursus i musik i FOF Aarhus

MasterClass - Svaneborg Kardyb

MasterClass - Svaneborg Kardyb

Kom helt tæt på musikerne og få feedback på din egen performance til MasterClasses i FOF Aarhus

Musikduoen Svaneborg Kardyb er et af de nyeste skud på stammen inden for dansk jazz, og nu har du mulighed for at møde de to musikere helt tæt på og komme med bag om deres musikkarriere. Til MasterClassen d. 14/10 får du indblik i deres tilgang til musikken, når de fortæller om deres karriere og spiller nogle af deres egne sange, og så får du mulighed for selv at spille/synge en sang og få feedback fra de erfarne musikere.

Jazzduoen Svaneborg Kardyb består af Nikolaj Svaneborg på würlitzer, synthesizer og klaver og Jonas Kardyb på trommer og percussion. Efter udgivelsen af deres debutalbum Knob i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist for deres "meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem".

I efteråret 2020 udgav de opfølgeren Haven som en hyldest til naturen. Musikken er skabt i de tidligste morgener, over den sorteste kaffe, og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

Svaneborg Kardyb har for bl.a. optrådt til P8 Jazz Alive d. 11. april 2021, hvor de fik fornemt selskab af jazzsangerinde Sinne Eeg.

Til MasterClassen oplever du duoen på nært hold i et trygt og intimt rum med maks. 20 deltagere. Du får mulighed for at optræde og få råd og vejledning af duoen, men det er helt frivilligt, om du har lyst til at optræde eller blot vil sidde og lytte og nyde musikerne og de andre deltageres optræden.

Bemærk: Der vil være klaver og sanganlæg til rådighed, men derudover skal du selv medbringe, hvad du ønsker at bruge af instrumenter til din optræden.

Du har mulighed for at deltage i forskellige MasterClasses med forskellige musikere.
Se også MasterClassen med JÆRV.