Skip to content
Kvinde som producerer musik på kursus hos FOF Aarhus

Musikproduktion: Logic Pro X for begyndere

Kurset er for dig, der gerne vil introduceres til musikproduktion og programmet “Logic Pro X” på en overskuelig, sjov og kreativ måde. Vi skal dykke ned i basale produktionsværktøjer, gennemgå programmets mange muligheder og blive komfortable i at lave vores egne demoer. Vi skal lære om lyd, og om hvordan man indspiller sine egne instrumenter og vokaler. Vi skal arbejde med MIDI og audio, lave vores egne beats og introduceres til forskellige typer effekter.

Så hvis du drømmer om at komme godt fra start med at lære at producere musik til dig selv eller andre, så tilmeld dig her!

Medbring egen Mac-computer med programmet Logic Pro X (brug evt. den gratis prøveversion) samt høretelefoner og evt. midikeyboard.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.02.2023 10:30-15:00 Søren Frichs Vej 36 G Stine Drejer
2 Søndag 12.02.2023 10:30-15:00 Søren Frichs Vej 36 G Stine Drejer
Stine Drejer | Underviser i musikproduktion og sangskrivning | FOF Aarhus
Underviser

Stine Drejer

Mit navn er Stine Drejer og jeg er sangskriver, producer, artist og underviser.

Jeg er bachelor- og kandidatudannet fra sangskriverlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium og har beskæftiget mig professionelt med musik i over 10 år.

Jeg elsker at undervise i de skabende processer, da det altid er en udveksling, hvor man sammen kan være nysgerrige.

For mig er der en kæmpe værdi i at kunne inspirere og hjælpe andre med at finde deres unikke, musikalske identitet, og tage dem i hånden, når de skal have modet til at blotte sig både kreativt, teknisk og følelsesmæssigt.