Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af guitar, undervisning i FOF Aarhus

Online Brugsguitar

Online Brugsguitar

Kurset er for dig, der altid godt har kunne tænke dig at spille guitar, men aldrig rigtig er kommet i gang. Nu har du muligheden for at komme i gang med dette intensive online weekendkursus. Her lærer du at spille akkorder, hvordan man skifter imellem dem, samt at kunne spille nogle basale rytmer i højre hånd.

Underviseren præsenterer dig for forskellige enkle sange, som I lærer at spille i løbet af weekenden. Derudover kommer underviseren med gode råd til hvor I selv kan finde flere sange, akkordskemaer osv., så I selv kan komme videre med guitarspillet efter kurset.

Kurset henvender sig til nybegynderen der aldrig har slået en streng an før, men også til dig der allerede har en smule erfaring med guitaren og akkordspil. Niveauet vil blive tilpasset efter deltagersammensætningen. Undervisningen vil foregå fælles for hele holdet, men der vil også være plads til individuel feedback og vejledning til den enkelte.

Undervisningen foregår online via programmet Zoom. Det er gratis at downloade og bruge programmet. Når du har tilmeldt dig, vil du inden kursusstart modtage en mail med vejledning til download og brug af programmet samt et link, der giver adgang til at deltage i kurset.