Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af en som spiller guitar

Online Guitar - begyndere/letøvede

Online Guitar - begyndere/letøvede

Kurset er for dig, der har spillet lidt guitar i forvejen og allerede kan nogle grundlæggende akkorder. Vi vil arbejde videre med akkorder, men også inddrage fingerspil og tabs. Vi spiller en blanding af af rock, pop, blues og folk sange. Undervisningsmaterialet tilpasses det enkelte hold, og der er altid mulighed for at komme med ønsker til sange og teknikker, som man gerne vil lære.

Undervisningen foregår online i programmet Zoom, og vil primært være holdundervisning. Der vil dog også være tid til at spille for sig selv og få individuel sparring med underviseren.

Max 6 deltagere.

Praktisk info
Det er gratis at downloade og bruge programmet Zoom. Når du har tilmeldt dig, vil du inden kursusstart modtage en mail med vejledning til download og brug af programmet samt et link, der giver adgang til at deltage i kurset.

NB. Du skal selv have guitar samt computer eller tablet til rådighed til undervisningen.