Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af klavertangenter

Online Klaver - begyndere/letøvede

Online Klaver - begyndere/letøvede

Nu kan du komme i gang eller videre med dit klaverspil online. Undervisningen vil være en kombination af fælles holdundervisning og individuel sparring.

I nogle uger vil I ”mødes” hele holdet til fællesundervisning med vores dygtige underviser Anna-Bell, hvor hun vil gennemgå relevant teori og spilleteknik. Anna-Bell vil spille nogle sange igennem for jer, hvor i hver især kan sidde og spille med derhjemme. Der vil også være mulighed for at dele holdet op og spille for hinanden 2 og 2 og evt. lave forskellige øvelser med hinanden indenfor gehør, rytmetræning og lignende. Til hver undervisningsgang vil der være tid til individuel sparring, hvor Anna-Bell hører jer hver især spille og kommer med feedback.

I enkelte uger vil undervisningen udelukkende foregå individuelt, hvor der afsættes 20 minutter pr. deltager. Her er der mulighed for at fokusere på dine individuelle ønsker til undervisningen, hvis der f.eks. er en bestemt sang du gerne vil lære eller en bestemt spilleteknik.

Max 6 deltagere.

Praktisk info
Undervisningen foregår online via programmet Zoom. Det er gratis at downloade og bruge programmet. Når du har tilmeldt dig, vil du inden kursusstart modtage en mail med vejledning til download og brug af programmet samt et link, der giver adgang til at deltage i kurset.

NB. Du skal selv have et klaver, el-klaver eller keyboard samt computer eller tablet til rådighed til undervisningen.