Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede fra undervisning i node- og hørelære ved FOF Aarhus, underviser Louise Langston

Node- og hørelære-akademi i Aarhus

Nå længere med din sang eller dit instrument med node-, høre- og rytmelære

Det behøver hverken være svært eller kedeligt at lære noder – og da slet ikke i hænderne på en erfaren og innovativ hørelæreunderviser som Louise Langston. Vi tilbyder kurser for både begyndere og lidt viderekomne, og du kan vælge mellem både nodelære, rytmelære, hørelære og bladsang.

Du vil opleve, at uanset om du synger eller spiller et instrument, vil du lige pludselig få meget nemmere ved at lære nye sange og musikstykker, når du kan bare en lille smule noder.

Hvis du gerne vil snuse lidt til noderne, før du melder dig til et længere kursus, kan du deltage i introduktionskurserne, hvor du på en sjov og levende måde får den første indføring i nodernes verden. Du finder kurserne nedenfor.

  • Vejledning - gratis konsultation

    Er du i tvivl om, hvordan du bedst kommer i gang med at lære noder eller har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan du kan bruge noder, hørelære, rytmelære og bladsang på din videre vej ind i musikkens verden, enten som amatør eller professionel, kan du bestille en gratis konsultation hos Louise Langston. Hun kan kontaktes på tlf. 5383 1369.
Filtrér

Vi har stor erfaring med korsang

Syng sammen i kor

Mærk fællesskabet og sangglæden i et af vores mange kor