Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede fra undervisning i node- og hørelære ved FOF Aarhus, underviser Louise Langston

Nodelære, niveau 3

Nodelære, niveau 3

På kurset bygger vi oven på det, du har lært i Nodelære, niveau 1 & 2. Du udvider din taktartsforståelse med nye taktarter (6/8, 9/8 og 12/8). Vi arbejder med synkoper i rytmesproget og du bliver fortrolig med treklange og deres to omvendinger.

Deltagelse i dette kursus forudsætter, at du har deltaget i Nodelære, niveau 2.

Der er plads til 4 deltagere på holdet.

På kurset bruger vi en serie engelsksprogede nodehæfter, som du kan købe i FOF’s butik i H.H. Seedorffs Stræde 7.  En kursuspakke med 2 hæfter koster kr. 120,-. Der vil desuden være en mindre udgift til undervisningsmaterialer, som købes direkte af underviseren. De samlede udgifter til kursusmaterialer vil være på max. kr. 300,-

Har du et spørgsmål om noder og musik?

Hvordan kan jeg lære at spille eller synge direkte fra noderne?

Hvordan bliver jeg bedre til nodelæsning?

Hvordan kommer jeg godt i gang med at spille et instrument?

Hvordan kan jeg blive bedre til at øve mig?

Hvordan kan jeg forberede mig på en optagelsesprøve?

 

Få svar på disse og mange andre spørgsmål ved en uforpligtende konsultation hos musikpædagog Louise Langston. Hun kan råde dig med hensyn til dine mål og drømme. Book en tid hos Louise til en samtale. Tilbuddet er gratis. Børn og unge er selvfølgelig også meget velkommen til at få en snak med Louise om noderne.