Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra undervisning i node- og hørelære ved FOF Aarhus, underviser Louise Langston

Nodelære, niveau 4

Nodelære niveau 4

På kurset fortsætter vi med at bygge ovenpå det du har lært i Nodelære, niveau 1, 2 & 3.

Du udvider din taktartsforståelse med nye taktarter (4/8, 6/4, 9/4, 6/16, 9/16 og 12/16). Vi arbejder med C-nøglen, dobbelt kryds og dobbelt b i nodebilledet, akkord genkendelse, udvidede intervaller og kromatiske skalaer.

Deltagelse i dette kursus forudsætter, at du har deltaget i Nodelære, niveau 3.

Der er plads til 4 deltagere på holdet.

Undervisningsmaterialer

På kurset bruger vi en serie engelsksprogede nodehæfter, som du kan købe i FOF’s butik i H.H. Seedorffs Stræde 7.  En kursuspakke med 2 hæfter koster kr. 120,-. Der vil desuden være en mindre udgift til undervisningsmaterialer, som købes direkte af underviseren. De samlede udgifter til kursusmaterialer vil være på max. kr. 300,-

Har du et spørgsmål om noder og musik?

Hvordan kan jeg lære at spille eller synge direkte fra noderne? 
Hvordan kan jeg blive bedre til at læse noder?
Hvordan kommer jeg i gang med at spille på et instrument? 
Hvordan får jeg bedre styr på min øvning? 
Hvordan kan jeg forberede mig på at gå til optagelsesprøve?

Book en tid med musikpædagog Louise Langston og få svar på disse og mange andre spørgsmål. Hun kan give dig gode råd til, hvordan du kan arbejde hen mod dine mål og realisere nogle af dine musikalske drømme. Du kan kontakte Louise og træffe en aftale for et møde. Tilbuddet er gratis. Også børn og unge er selvfølgelig meget velkomne til at få en snak med Louise om noderne.