Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Højskolesangbog, FOF Aarhus

Ind i højskolesangen

Syng med! Og hør mere om de dejlige sange, når vi slår dørene op for tre fyraftensarrangementer med højskolesang.

Vi indbyder til tre sangarrangementer i Solsalen, hvor vi vil synge kendte og mindre kendte viser og sange fra Højskolesangbogen.

Sangene bliver introduceret af ”dagens vært”, og vi lægger op til en time med fællesskab og hyggelig stemning. Vi byder også på en kop kaffe/te.

Det er ikke et krav at have kendskab til højskolesang eller sang på anden vis, og hver fugl er mere end velkommen til at pippe med eget næb.

Kom og varm dig på en kop kaffe/te fra kl. 16.45 – og så begynder vi at synge kl. 17.00!

Download et kort over Solsalens placering

"Jeg elsker at være til højskolesang, så synger man hele vejen hjem." - kursist

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.10.2023 16:45-18:00 Solsalen Birgitte Mortensen / Vibeke Lundgren Nielsen
2 Tirsdag 07.11.2023 16:45-18:00 Solsalen Birgitte Mortensen / Vibeke Lundgren Nielsen
3 Tirsdag 05.12.2023 16:45-18:00 Solsalen Birgitte Mortensen / Vibeke Lundgren Nielsen
Underviser

Birgitte Mortensen / Vibeke Lundgren Nielsen

Birgitte Mortensen har AM Uddannelsen (Almen Musiklærer uddannelse) fra Det Jyske Musikkonservatorium og PO-organistuddannelsen (Præliminær Organist uddannelse). Hun har mange års erfaring inden for sangundervisning og kor omfattende mange forskellige aldersgrupper, niveauer og musikalske genrer.

Vibeke Lundgren Nielsen er uddannet pianist, musikpædagog og arbejder bl.a. som foredragsholder. Hun har en omfattende koncertvirksomhed som kammermusiker og solist. Desuden er hun er tidligere lærer i klaver ved Det jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet samt i musik og æstetik ved Rudolf Steiner-skolerne.