Skip to content

Hjemmesiden åbner snart! Du kan se alle de nye hold den 8/12 - så hold godt øje og glæd dig til at finde dit drømmehold.

Billede af kvinder og mænd der synger i kor ved FOF Aarhus

Solbjergkoret

Koret er for dig, der nyder at synge glade sange, der giver energi. Her er plads til både mænd og kvinder, begyndere og øvede. Koret har ingen optagelsesprøve, og nodekundskab er ikke et krav. Glæden og det musikalske samvær er i centrum, så alle stemmer er velkomne.

Det vigtigste er, at du har lyst til at deltage og opleve fællesskabet og den gode energi, som sang giver. Vi udforsker stemmen og leger med lyd. Vi synger verdensmusik, spirituals, dansk og engelsk – og arrangementerne er skrevet, så alle kan være med.

Tilmeld dig på ventelisten og du vil høre fra os.

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 16.09.2020 18:45-21:00 Solbjergskolen Rasmus Mogensen
2 Onsdag 30.09.2020 18:45-21:00 Solbjergskolen Rasmus Mogensen
3 Onsdag 07.10.2020 18:45-21:00 Solbjergskolen Rasmus Mogensen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Rasmus Mogensen
Underviser

Rasmus Mogensen

Jeg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab med tilvalg i kinastudier fra Aarhus universitet.

Gennem mine studier er jeg blevet uddannet til at instruere og dirigere rytmiske kor og skrive arrangementer til kor. Med min uddannelse og erfaring som udøvende musiker har jeg desuden fået et bredt kendskab til genrer inden for klaver, keyboard og guitar.

Jeg har de sidste år arbejdet med forskellige opsætninger af musicals, revyer og andre shows i Aarhus og omegn, hvor jeg bl.a. har haft ansvaret for orkester, kor og solister. Et af mine seneste projekter var danmarkspremieren på Madagascar - A Musical Adventure.

Derudover har jeg boet i Kina, og jeg har efterfølgende rejst et par gange rundt i landet. Jeg er også medlem af venskabforeningen Danmark-Kina, som bl.a. arrangerer det største kinesiske nytår i Danmark, der bliver afholdt i Musikhuset.