Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af børne- og familieforsker Per Schultz-Jørgensen

Onlineforedrag - Opdragelse til livsmod og bæredygtighed

 Følg med online hjemme fra sofaen, når børne- og familieforsker Per Schultz-Jørgensen denne aften på Dokk1 taler om et højaktuelt emne.

Vi står over for enorme udfordringer med hensyn til klimaforandringer og dagligt oplyses vi om krisen for vores klode og civilisation. Også børn oplever, at verden er udfordret, og mange børn går med bekymringer for fremtiden. Børns klimaangst er kommet ind i sproget. Derfor skal vi støtte børn i udviklingen af livsmod og vejen frem er et liv i større bæredygtighed, hvor børn er inddraget, og hvor de sammen i familien handler og aktivt nedbringer deres CO2-udslip. Livsmod er at tro på sig selv og have et positivt perspektiv. Det stiller krav til os som forældre og til den familiefortælling, som vi skaber omkring vores børn og opdragelsen.

Dette er et den online version af foredraget, som også afholdes fysisk. Læs mere om deltagelse i foredraget med fysisk fremmøde. 

Information

  • Dato 22.03.2021-22.03.2021
  • Adresse Online
  • Bemærkninger Få dage inden foredraget vil du, via mail, høre nærmere fra os angående det praktiske. God fornøjelse. OBS: Det er ikke muligt at bytte sin online-billet til en fysisk-billet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.03.2021 19:00-21:00 Online Per Schultz-Jørgensen
Foredragsholder

Per Schultz-Jørgensen

Per Schultz Jørgensen er en børne- og famillieforsker, professor og forfatter, der tidligere har været formand for Børnerådet.

Han er uddannet cand.psych, og dr.phil fra Københavns Universitet. Per Schultz-Jørgensen kombinerer teori og forskningsresultater med praktiske fortællinger og kommer oftest med konkrete eksempler i sine foredrag.