Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af en sangskriver med en guitar

Online Sangskrivning

På dette online weekendkursus vil du lære en række håndgribelige teknikker til, hvordan du skriver en sangbar tekst og melodi. Gennem forskellige konkrete øvelser, arbejder vi med de forskellige elementer, der er i en sangskrivningsproces.

Underviser Jonas Suni ligger op til at I i fællesskab får skabt et trygt (online) rum, hvor I kan dele sange og refleksioner med hinanden. Kurset vil veksle mellem at Jonas gennemgår relevant teori og værktøjer fælles for holdet, tid hvor I sidder hver især og arbejder med jeres sange, med udgangspunkt i de øvelser og teknikker Jonas præsenterer jer for og til sidst mulighed for at spille jeres sang(e) for hinanden.

Kurset foregår online via programmet Zoom. Det er gratis at downloade og bruge programmet. Når du har tilmeldt dig, vil du inden kursusstart modtage en mail med vejledning til download og brug af programmet samt et link, der giver adgang til at deltage i kurset.


Information

  • Dato 13.02.2021-20.02.2021
  • Adresse Online
  • Lokale Online

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 13.02.2021 10:00-15:00 Online Jonas Suni
2 Lørdag 20.02.2021 10:00-15:00 Online Jonas Suni
Underviser

Jonas Suni

Som sangskriver har jeg flere udgivelser, koncerter og radio airplays i baggagen. Jeg er netop blevet uddannet sangerskriver på Det Jyske Musikkonservatorie, og så jeg har desuden også en bachelor i Performance-design.

Men sangskrivning, hvad er det? Er det ikke bare lejlighedssangen og en hel masse tekstarbejde?
Mit svar: sangskrivning er at reflektere over sine egne kunstneriske processer. Både hvad angår tekst, melodi, akkompagner og produktion. At få undervisning i sangskrivning er i at udforske metoder der kan hjælpe ind i den store glæde det er at skrive sange. At gå fra ingenting til noget. Sangskrivning drejer sig ikke om, om man synger eller spiller sin sang til perfektion. Fokusset er på selve sangen. I min undervisningen vil jeg facilitere øvelser, som er meget håndgribelige og konkrete, og ender oftest ud i at eleverne har en færdig sang, eller en konkret skitse, de kan arbejde videre med. Udover to ugers undervisningspraktik på Engelsholmshøjskole har jeg undervist elever fra Scenekunst og Musicalakademiet i sangskrivning.

Min undervisning foregår på den måde, at jeg præsenterer en eller flere metoder som et oplæg til en opgave, hvorefter eleverne går ud enkeltvis, eller i grupper og laver opgaven. Efterfølgende evaluerer vi i fællesskab på opgaven, og eleverne giver hinanden feedback. Her er det vigtigt at etablere et rum, hvor eleverne føler sig trygge.