Skip to content
Billede fra fransk by

DELF Alment fransk (A2) - eksamensforberedelse

DELF Alment fransk (A2) - eksamensforberedelse

Særlig bemærkning:
Dette kursus starter online, men den fysiske undervisning vil blive genoptaget på kurset, lige
så snart myndighederne tillader det.

DELF A2 diplomet dokumenterer solide og basale sprogkundskaber og beviser, at du har de nødvendige sproglige færdigheder til at kunne klare dig i hverdagssituationer, og at du kan formulere dig om kendte, ukomplicerede emner både mundtligt og skriftligt.

Dette korte, eksamensforberedende kursus fokuserer meget på eksamensteknik, og deltagelse forudsætter derfor, at du ved kursets start i et vist omfang har det fornødne sproglige niveau til at bestå eksamen. Eksamen er dog frivillig og ikke en forudsætning for at deltage i kurset. Læs mere om eksamen.

Undervisningen foregår på fransk.

Din baggrund kan fx være et godt B-niveau fra gymnasiet.
Vi anbefaler, at du tager vores gratis vejledende onlinetest i fransk, før du tilmelder dig. Dit testresultat skal gerne være på A2-niveau på de fleste testparametre.

Kurset egner sig også som træning op til en forestående studentereksamen på B- eller A-niveau.

Om DELF
DELF består af 4 selvstændige diplomer, svarende til de 4 første niveauer (A1, A2, B1 og B2) på CEFR-skalaen – Den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR eller CEFRL).

DELF A2 henvender sig fx til studerende, personer med franske relationer og personer, der er ansat eller ønsker ansættelse i fransktalende virksomheder, organisationer eller miljøer, og som ønsker at kunne udtrykke sig mere frit på et elementært sprogniveau i fransk.

Fordele
Et DELF A2-diplom er internationalt anerkendt og dokumenterer, at man behersker fransk på A2-niveau. I universitetsverdenen er dette en fordel, eksempelvis hvis man som BA-studerende har valgt en international profil og har behov for at forbedre franskkundskaberne. I relation til internationale virksomheder er det ligeledes en fordel i jobsøgnings- eller lønforhandlingssituationer.

Undervisningsmateriale:
Alter Ego+ 2 (A2) (méthode de français + cahier d’activités). Undervisningsmaterialer er ikke inkl. i prisen.
Bøgerne kan købes i hos Geneviève Munck International Book Service, Klostergade 33, 1., 8000 Aarhus, eller i Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, 1171 Kbh. K.