Skip to content
Billede fra fransk by

DELF Alment fransk (A2) - eksamensforberedelse

DELF Alment fransk (A2) - eksamensforberedelse

DELF A2 diplomet dokumenterer solide og basale sprogkundskaber og beviser, at du har de nødvendige sproglige færdigheder til at kunne klare dig i hverdagssituationer, og at du kan formulere dig om kendte, ukomplicerede emner både mundtligt og skriftligt.

Dette korte, eksamensforberedende kursus fokuserer meget på eksamensteknik, og deltagelse forudsætter derfor, at du ved kursets start i et vist omfang har det fornødne sproglige niveau til at bestå eksamen. Eksamen er dog frivillig og ikke en forudsætning for at deltage i kurset. Læs mere om eksamen.

Undervisningen foregår på fransk.

Din baggrund kan fx være et godt B-niveau fra gymnasiet.
Vi anbefaler, at du tager vores gratis vejledende onlinetest i fransk, før du tilmelder dig. Dit testresultat skal gerne være på A2-niveau på de fleste testparametre.

Kurset egner sig også som træning op til en forestående studentereksamen på B- eller A-niveau.

Om DELF
DELF består af 4 selvstændige diplomer, svarende til de 4 første niveauer (A1, A2, B1 og B2) på CEFR-skalaen – Den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR eller CEFRL).

DELF A2 henvender sig fx til studerende, personer med franske relationer og personer, der er ansat eller ønsker ansættelse i fransktalende virksomheder, organisationer eller miljøer, og som ønsker at kunne udtrykke sig mere frit på et elementært sprogniveau i fransk.

Fordele
Et DELF A2-diplom er internationalt anerkendt og dokumenterer, at man behersker fransk på A2-niveau. I universitetsverdenen er dette en fordel, eksempelvis hvis man som BA-studerende har valgt en international profil og har behov for at forbedre franskkundskaberne. I relation til internationale virksomheder er det ligeledes en fordel i jobsøgnings- eller lønforhandlingssituationer.

Undervisningsmateriale:
Alter Ego+ 2 (A2) (méthode de français + cahier d’activités). Undervisningsmaterialer er ikke inkl. i prisen.
Bøgerne kan købes i hos Geneviève Munck International Book Service, Klostergade 33, 1., 8000 Aarhus, eller i Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, 1171 Kbh. K.