Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af fransk viadukt

Fransk for begyndere (A1) - online

Fransk for begyndere (A1) - online

Online begynderkursus i fransk. Vi starter helt forfra og går frem efter lærebogen Franskbogen af Vibeke Gade. Lærebogen består af en grundbog og et øvehæfte (begge dele kan også fås som i-bog).

Du får lært de mest grundlæggende ting, så du bliver i stand til at sige og forstå helt enkle sætninger i nutid. Vi vil også arbejde med udtalen, som det er både vigtigt og sjovt at få styr på i dette smukke sprog.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis og meget nemt program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ iphone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren før kursusstart.

Lærebøger og materialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online-test: sprogtest i fransk