Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Billede af søjler i japan - lær japansk i Aarhus

Japansk sommerkursus (niveau 1)

Japansk sommerkursus (niveau 1)

Dette kursus er for dig, der intet kendskab har til japansk

Vi fokuserer på at lære at tale og læse et basalt japansk. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple sætninger. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser fra tekstbogen, men derudover lærer du brugbare fraser, som du kan bruge med det samme på rejse i Japan. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Da det japanske skriftsprog er basis for det mundtlige, vil der også være fokus på skriftsproget helt fra bunden med de japanske alfabeter Hiragana og Katakana samt et lille indblik i Kanji (kinesiske skrifttegn). Selvom Hiragana og Katakana er relativt let at lære, skal du regne med at bruge en del tid derhjemme på at lære alle bogstaverne.

Der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, så du får kendskab til japanske manerer og historien bagved sproget.

Lærebøger:

Vi bruger følgende lærebog, som du selv skal anskaffe:
Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1: Rikai (Marugoto nihon no kotoba to bunka) (Japanese). ISBN13: 9783875487084
Bemærk at bogen rækker til min. to semestres undervisning, så hvis du vælger at gå videre på et af de længere japanskkurser til efteråret, kan du bruge den samme tekstbog.
Du er velkommen til at kontakte underviser Manami Kunitomo Petersen, før du tilmelder dig: manamikunitomo@gmail.com

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i prisen.