Skip to content
Bro i Frankrig, sprogkursus i FOF Aarhus

Fransk 2b (A1) - online

Fransk 2b (A1) - online

”Fransk 2b” er anden halvdel af ”Fransk 2”.
Du har allerede lært lidt fransk – måske har du gået på FOF’s ”Fransk 2a”.

På dette kursus får du udvidet ordforråd og grammatik, så du bliver i stand til at føre en let samtale og klare dig i dagligdags situationer. Vi fortsætter med at indøve nutid og nær fremtid og tager fat på førnutid. Vi anvender Franskbogen fra forlaget Systime (grundbog + øvebog - nyeste udgave) Fås også som iBog (se mere nedenfor).

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smartphone med kamera og lyd. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online-test i fransk.

Lærebøger:
Lærebogssystemet Franskbogen (6. eller 7. udgave) af Vibeke Gade fra forlaget Systime bruges på de to første niveauer (Fransk 1 og 2 og delvis på Fransk 3).

Systemet består af en tekstbog og en øvebog. Tekstbogen fås både som trykt bog og som iBog. Hvis du vælger den trykte bog (som er rarest at sidde med til undervisningen), kan du supplere med en licens til iBogen for at få adgang til systemets lydfiler. Du kan med fordel købe en licens til iBogen gennem FOF Aarhus (pris: kr. 80,- for en 6 måneders licens). Køb af licenser aftales første mødegang. Øvebogen findes dog kun i en trykt udgave.

De fysiske bøger kan købes/bestilles enten hos boghandleren eller direkte via forlagets hjemmeside, mens iBogen kun kan købes via forlaget eller via FOF Aarhus (se ovenfor). Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske tekstbog (6. eller 7. udgave) på FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.

Bøger og undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.