Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af kursus i Jumping Fitness

Teambuilding og events

Skal FOF Aarhus arrangere dit næste event, teambuilding-arrangement eller polterabend?

Står du og skal arrangere aktiviteter og underholdning til en polterabend, et hyggeligt arrangement med vennerne eller teambuilding for dit medarbejderteam eller din sportsklub? Så har vi en lang række sjove, spændende og udfordrende aktiviteter, I kan få glæde af.

Find inspiration til dit firmaarrangement eller teambuilding aktiviteter i Aarhus

Vi tilbyder teambuildingøvelser, der styrker sammenholdet, byder på nye former for samarbejde og kommunikation, giver en masse at tale om eller sætter jeres evner på prøve, hvor der samtidig er masser af plads til hygge og gode grin under aktiviteterne.

Bliv rystet sammen og lær hinanden bedre at kende

Nedenfor findes en række eksempler på aktiviteter – men har I en anden aktivitet i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os, for med over 900 forskellige kurser har vi helt sikkert noget, der falder i jeres smag.

Alle aktiviteterne kan skræddersys efter jeres behov eksempelvis i forhold til tidsrum og deltagerantal. Kontakt os med din forespørgsel, så finder vi ud af at lave det bedste tilbud til jer, således i får den bedst mulige oplevelse.

Ring til FOF Aarhus for en uforpligtende snak på tlf. 8612 2955 eller skriv til os på mail@fof-aarhus.dk