Skip to content

Anne Vrangbæk Kirk

Koordinator for kreative og manuelle fag samt foreningsforedrag
anne@fof-aarhus.dk | mail@fof-aarhus.dk | foreningsforedrag@fof-aarhus.dk

Om Anne
Som koordinator for de kreative og manuelle fag arbejder jeg forskellige administrative opgaver, hvor jeg blandt andet opretter kurser, booker lokaler, laver aftaler med undervisere og læser korrektur på vores kursusbeskrivelser. Jeg sidder også ved telefonen og hjælper til i vores reception, hvor jeg møder og hjælper kursister.

Derudover er jeg koordinator for vores foreningsforedrag, hvor jeg booker foredrag og laver aftaler med foredragsholdere, foreninger, lokalcentre og lignende.

Baggrund
Jeg er uddannet cand.mag. i medievidenskab og havde i forbindelse med min kandidatuddannelse et semester i praktik i FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling. Derefter blev jeg ansat som studentermedhjælper i afdelingen, hvorefter jeg nu er ansat som koordinator i den kreative og manuelle afdeling samt for vores foreningsforedrag.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…
… er jeg pjattet med at se fodbold og alverdens tv-serier. Jeg er også frivillig i forskellige projekter og synes, det er meget givende at hjælpe andre.

Yndlingsforedrag/-kursus
Jeg har været til mange forskellige foredrag, men var især begejstret for ”Abandoned” med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff. De fortalte historierne bag deres fantastiske billeder, og det var virkelig spændende at få indblik i deres rejser. Derudover har jeg gået til thaimad for begyndere, hvilket jeg også var meget begejstret for, da jeg lærte en masse om smag, teknik og ingredienser.

Tekst fra feltet "Sideindhold"