Skip to content

Korleder til kor i Solbjerg

FOF Aarhus søger korleder til kor i Solbjerg

FOF Aarhus tilbyder et bredt udvalg af forskellige kor og nu søger vi en dygtig og engageret korleder til Solbjergkoret:
Tid: onsdag kl. 19.00-20.50 (Kan evt. rykkes efter aftale)
Sted: Solbjergskolen, adressen er Kærgårdsvej 4, 8355 Solbjerg.
Ansættelsesstart: d. 22/2 2023 eller efter aftale.

Hos FOF Aarhus er undervisningen delt op i henholdsvis en forårssæson og en efterårssæson. Forårssæsonen 2023 er for Solbjergkoret som udgangspunkt fra d. 22/2 - 3/5, men kan tilpasses efter ønske.
Efterårssæsonen forløber typisk fra midt september og frem til jul.
Koret har været sat på pause det sidste års tid, da den tidligere korleder desværre måtte stoppe. Men nu vil vi meget gerne have koret i gang igen, og håber derfor på at finde den rette korleder til at starte det op igen.

Det søger vi

En korleder med relevant uddannelse, f.eks. Musikvidenskab, konservatoriet eller lærerseminariet og/eller erfaring fra tidligere kor. Du skal være åben og imødekommende og også være interesseret i at støtte det sociale fællesskab i koret, da det sociale også er en vigtig del af det for mange af vores deltagere. Dertil skal du kunne favne et stort kor på 20-25 deltagere og formå at tilpasse undervisningen så alle kan være med.
Da det foregår i Solbjerg, ville det mest optimale være at finde en korleder der bor i Aarhus Syd området eller har bil. Ellers går der også en bybus fra Aarhus, så det er muligt at komme til med offentlig transport.

Det praktiske

Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven.
Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. 295,47 kr. pr. lektion á 55 minutter (inkl. forberedelse + feriepenge).

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til signe@fof-aarhus.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe Lund, koordinator - musikkurser, på tlf. 30218650 eller mail: signe@fof-aarhus.dk.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 26. januar 2023
Samtaler afholdes i uge 5