Skip to content

Underviser til Musik og rytmik i Solbjerg

FOF Aarhus søger underviser til Musik og rytmik i Solbjerg

FOF Aarhus tilbyder et bredt udvalg af musikkurser for forskellige aldersgrupper, og nu søger vi undervisere til vores Musik og rytmik hold for de mindste. Som udgangspunkt ligger holdene på følgende tidspunkter:

Musik og rytmik

6 mødegange: 23/2 – 30/3 2023
Sted: Folkehuset Solbjerg – Bøgevangen 28, 8355 Solbjerg

Musik og rytmik 3-12 mdr.
Torsdag kl. 12-12.45

Musik og rytmik 1-2 årige
Torsdag kl. 15.30-16.15

Musik og rytmik 3-5 årige
Torsdag kl. 16.30-17.15

Det er ikke et krav at samme underviser kan tage alle 3 hold, så man må gerne ansøge selvom man f.eks. kun er interesseret i de 2 eftermiddagshold. Vi planlægger typisk 2 forløb på 6-8 mødegange i løbet af foråret og igen 2 forløb i løbet af efteråret, afhængigt af hvor meget der er interesse for det enkelte sted.
Der kan også være mulighed for at få nogle Musik og rytmik hold andre steder i Aarhus området.

Det søger vi

En energisk og glad person der er god til børn og til at få alle med. Du skal gerne kunne spille guitar, ukulele eller et tredje instrument du selv kan medbringe. Der kan evt. være mulighed for at låne et klaver på stedet. Du skal gerne kunne et bredt udvalg af børnesange i kan bruge i undervisningen, og nogle af dem gerne med fagter til. Det er en fordel hvis du har en musikpædagogisk uddannelse og/eller erfaring med musikundervisning af børn fra tidligere.
Da undervisningen foregår i Solbjerg, ville det mest optimale være at finde en underviser der bor i Aarhus Syd området eller har bil. Ellers går der også en bybus fra Aarhus, så det er muligt at komme til med offentlig transport.

Det praktiske

Ansættelsesstart: 23/2 2023 (Eller efter aftale)
Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven.
Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. 295,47 kr. pr. lektion á 55 minutter (inkl. forberedelse + feriepenge).

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning til signe@fof-aarhus.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe Lund, koordinator - musikkurser, på tlf. 30218650 eller mail: signe@fof-aarhus.dk.

Ansøgningsfrist: mandag d. 23. januar 2023 kl. 12.00