Skip to content
Kursister til online undervisning med Zoom i FOF Aarhus

FOF Online

Online undervisning og foredrag med Zoom

Tag på online kursus, eller se et foredrag og udfold dine interesser lige meget, hvor du er
I FOF Aarhus vil vi gerne give dig mulighed for at deltage i undervisning, dyrke dine interesser, lære nyt og møde nye fællesskaber, lige meget hvor i verden du er. Derfor kan du deltage i online undervisning, hvor der ikke er fysisk fremmøde. Underviserne på vores online kurser er trænede i at lave fjernundervisning, og de har tilpasset undervisningen, så den passer til at blive formidlet online. Du kan deltage hjemmefra, fra sommerhuset eller hvor end du er, og skal blot have en PC, laptop, tablet eller smartphone med dig, der har kamera, højtaler og mikrofon.

Se alle vores online kurser nedenfor. Vi opretter løbende nye online tilbud, så følg med her på vores hjemmeside og find dét kursus, der passer til dig.

Det er gratis for dig at bruge Zoom
Onlinekurserne foregår via programmet/appen Zoom, som er gratis for dig at downloade. Inden kursusstart får du tilsendt et mødelink på e-mail, som du skal bruge til at deltage. Vi anbefaler, at du installerer Zoom i god tid inden første undervisningsgang og tester, at det virker. På onlinekurserne starter vi alle sammen med at have kameraet tændt, så underviseren kan se dig, og under eventuelle øvelser vælger du selv, om du vil have det tændt eller slukket. Når vi bruger Zoom, kan du stille underviseren spørgsmål og få hjælp og vejledning til undervisningen.

Læs mere om hvordan Zoom virker, og se hvordan du downloader programmet.

Episode 1

Syng med FOF

Med Birgitte & Mikkel