Skip to content
Billede fra undervisning i fødselforberedelse/vetræning ved FOF Aarhus, underviser Dorte Wahlberg

Online fødselsvejrtrækning & vetræning - kvindehold

Online fødselsvejrtrækning & vetræning - kvindehold

Dyberegående fødselsforberedende træningsforløb, i en ny online form, hvor du får grundig viden og intensiv indøvning af redskaberne:

  • Rolig vejrtrækning, graduering af vejrtrækning og gispevejrtrækning
  • Ve-stillinger/fødestillinger
  • Afspænding og visualisering
  • Massageteknikker og andre støttemuligheder for ledsager.

Kurset henvender sig til kvinder og er både for solo-mødre og mødre med ledsager.
Ledsager er velkommen 3. gang, hvor der undervises i massageteknikker og andre måder at støtte den fødende på. Ledsager er gratis.

NB.Vi har brug for at vide, om du er alene eller med ledsager den 3. mødegang. Oplys derfor, hvis du kommer alene. Deltager din ledsager, skal vi bede dig oplyse hans/hendes navn og fødselsdato i feltet "Evt. kommentar til FOF". 

Praktisk ve-træning øger din evne til at tackle dine veer. 
Vores erfaring er, at vejen til den gode fødsel ikke er ens for alle. Derfor er det godt, at du har en vifte af gennemprøvede redskaber at vælge imellem. Og på kurset får du præcis den samme viden og får øvet de samme redskaber, som på holdene med fysisk fremmøde, så du kan finde DIN vej til smertelindring, tillid og samarbejde med din fødende krop og med din fødselsledsager.

Vi har afholdt mange kurser i online fødselsforberedelse, og vores undervisere og kursister har fået gode erfaringer og oplevelser med det. Vi får tilbagemeldinger om, at det giver stor tryghed at afprøve øvelserne i de hjemlige, vante rammer, hvor fødslen også ofte vil begynde.

Anbefalet start: graviditetsuge 26-34.