Skip to content
Underviser Melanie foran computer under undervisning i online ve-træning ved FOF Aarhus

Online Ve-træning

Online Ve-træning

Med et online-kursus i ve-træning får du effektiv fødselsforberedelse, som klæder dig godt på til din fødsel og giver dig den nødvendige viden, der skal til, for at du føler dig tryg ved den forestående fødsel. Du får afprøvet nogle af de redskaber, der hjælper dig godt igennem forløbet:

  • Rolig vejrtrækning
  • Ve-stillinger/fødestillinger
  • Afspænding og visualisering
  • Massageteknikker til ledsager

Den online undervisning henvender sig både til par og til kvinder uden ledsager.

På kurset får du præcis den samme viden og får øvet de samme redskaber, som på holdene med fysisk fremmøde. På den måde kan du finde DIN vej til smertelindring, tillid og samarbejde med din fødende krop og med din fødselsledsager.

Vi har afholdt mange kurser i online fødselsforberedelse, og vores undervisere og kursister har fået gode erfaringer og oplevelser med det. Vi får tilbagemeldinger om, at det giver stor tryghed at afprøve øvelserne i de hjemlige, vante rammer, hvor fødslen også ofte vil begynde. Claus og Maria fortæller: 

"Det var megalærerigt, at vi fik øvet teknikkerne, og vi føler os meget mere klar, end vi gjorde før."

Praktisk info:

NB. Deltager I i undervisningen som et par, skal I tilmeldes separat, med hver jeres tilmelding og hver jeres betaling - kr. 100,- pr. person.

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursets start bedes du downloade programmet. Se hvordan du downloader Zoom her (PDF)

FOF Aarhus samarbejder med Aarhus Jordemoderpraksis om Ve-træning. Se deres hjemmeside for et samlet overblik over kurser og øvrige tilbud for gravide i Aarhus: www.graviditet.auh.dk

Anbefalet start: graviditetsuge 20-36.